Savirze, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Autodok.lv

Rīga
pilnīga automašīnu kompjūterdiagnostika, automašīnu datordiagnostika, riteņu ģeometrijas regulēšana, savirze

Rēzeknes autobusu parks, AS

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Riteņu savirzes, ( savirze ) Dzinēju remonts. Motoru remonts.

Rando, autocentrs

Piebalgas 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
remonts, VW serviss, Velosipēdu serviss Cēsīs, velosipēdi, divriteņi, velosipēdu rezerves daļas, Auto savirze , , auto savirze Cēsis, auto savirze Cēsīs, savirzes regulēšana, 3D savirze , 3d savirzes regulēšana, 3d

RG Auto, SIA - riepas, auto serviss, autoevakuācija

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 44, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Autoserviss Jēkabpilī: ✓ Riepu, disku maiņa un remonts ✓ Motoreļļas un smērvielu maiņa ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Dzinēja remonts un maiņa ✓ Automātiskās kārbas remonts ✓ Turbīnu remonts ✓ Sprauslu remonts ✓ Savirzes regulēšana

AUTOTRANSPORTA PAKALPOJUMI LATVIJĀ

✓ Kravu pārvadājumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumi ✓ Beramās kravas ✓ Lauksaimniecības tehnikas transportēšana ✓ Būvtehnikas transportēšana ✓ Negabarīta kravas ✓ Kravu iekraušana un izkraušana ar manipulatoru

Motorss MB, SIA, autoserviss un rezerves daļas

Bērzkalnu 73, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

"Motorss MB" ir profesionāls autoserviss un rezerves daļu veikals, kas specializējas automobiļu apkopē, remontā un rezerves daļu tirdzniecībā. Mūsu uzņēmums nodrošinās augstas kvalitātes servisu un plašu rezerves daļu klāstu.

"Motores MB" rezerves daļu veikals piedāvā plašu un daudzveidīgu izvēli no oriģinālajām rezerves daļām automobiļiem. Mūsu eksperti palīdzēs jums atrast pareizo rezerves daļu jūsu automobilim pa pieņemamu cenu.

 

DSI auto, SIA, Autoserviss

Stadiona 3a, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Sevisa vadītājs ir viens no leģendārajiem moto sporta Lokomotiv Daugavpils Speedway Club komandas biedriem. Mūsu komandā ir zinoši, profesionāli, darbinieki, kas mīl savu darbu.

KR Motors, SIA, autoserviss, auto remonts Tukumā

Zemītes 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Auto rezerves daļas. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Auto rezerves daļas, autopiederumi, auto krāsas, auto kosmētika, autosignalizācijas, auto signalizācijas aksesuāri, auto eļļas, riepas, akumulatori, amortizatori, bremžu kluči, diski, cilindri, gaisa, eļļas filtri, autostikli, sveces, auto, lambda zonde, starteri, termostati,

KR Motors, SIA, Auto rezerves daļas Tukumā

Raiņa 7/25, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Auto rezerves daļu tirdzniecība

Autogars, SIA,

Saulrītu 9, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Noregulēt auto savirzi; ✓ Auto antikorozija; ✓ Riepu maiņa un balansēšana; ✓ Auto diagnostika Pārbūve:

Veicam standarta 4x4 auto pārbūvi palielinātai caurbraucamībai. Liekot lietā ilggadējo pieredzi bezceļu braukšanā, spēsim jums palīdzēt uzlabot un pilnveidot jūsu 4x4 automobili, jūsu priekam un nepieciešamībai.

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:

SIA "ARI-VI" ir oficiālie pārstāvji Pasaules līderim riepu remonta materiālu ražošanā REMA TIP TOP (Vācija). Veiksmīga sadarbība jau daudzus gadus ir izveidojusies ar vadošajiem riepu ventiļu, riteņu balansēšanas atsvaru un aksesuāru ražotājiem ALLIGATOR VENTILFABRIK (Vācija), SCHRADER (Francija), ITALMATIC (Itālija), SALVADORI (Itālija), PREMA (Vācija),WEGMANN Automotive (Vācija), TIPTOPOL (Polija), SCASON (Somija), SITEK (Vācija), OKU (Vācija).

Liepājas riepu centrs, SIA, Riepu serviss Liepājā

Pulvera 10, Liepāja LV-3405
Pakalpojumi:: ✓ Riteņu maiņa ✓ Montāža ✓ Diska malu blīvēšana ✓ Balansēšana ✓ Riepas remonts ar karsto vulkanizācija ✓ Diska valcēšana/taisnošana ✓ Diska metināšana Par uzņēmumu: Riepas par vislabākajām cenām! Piedāvājam jaunas un lietotas, ziemas un vasaras riepas ar garantiju par vislabākajām cenām, iespējama piegāde. Plaša riepu izvēle un pilns serviss. Riepu maiņa un balansēšana uz modernām vācu un itāļu iekārtām. Riepu remonts tiek veikts ar augstākās kvalitātes vācu remontmateriāliem, tai skaitā ir pieejama karstā vulkanizācija, garantija. Riepu sezonas uzglabāšana.

ROTERS, SIA

Dravnieku 1a, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts:

Diennakts RIEPU SERVISA centrs, riepu tirdzniecība Lielvārdē.

Rēzeknes autobusu parks filiāle Autoosta Kārsava, AS

Vienības 40, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Pakalpojumi:: ✓ Pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Autoserviss ✓ Transports personām ar kustību traucējumiem ✓ Autobuss ekskursijām ✓ Autobusi pārvadājumiem Eiropā. Rēzeknes autobusu parks:

Akciju sabiedrība "Rēzeknes autobusu parks" piedāvā autobusu nomu ar šoferi, bez nobraukuma ierobežojuma, par ļoti pieejamu cenu, ar dažādu vietu skaitu, servisa un komforta līmeni atbilstoši jūsu prasībām. Mūsu komfortablie autobusi paredzēti braucieniem pa Latviju un Eiropu tūrisma ceļojumiem, lietišķiem braucieniem, kultūras pasākumu apmeklējumiem vai vienkārši izklaides braucieniem, kā arī darbinieku un skolēnu pārvadāšanai.

ARI-KO, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "ARI-KO" saviem klientiem piegādā kvalitatīvas auto servisa iekārtas un nodrošina to uzstādīšanu un apkalpošanu. Firma "ARI-KO" partnerattiecības ar vadošajiem pasaules ražotājiem veido tā, lai varētu piedāvāt autoservisa aprīkojuma pilnu spektru. Tie ir auto pacēlāji, riteņu nomaiņas un balansēšanas iekārtas, riteņu ģeometrijas regulēšanas iekārtas, ritošās daļas diagnostikas iekārtas, profesionālie instrumenti un degvielas uzpildes staciju servisa iekārtas. SIA "ARI-KO" ir oficiālie pārstāvji daudziem vadošajiem ražotājiem: BEISSBARTH (Bosch grupa), Hofmann (Snapon), BlitzRotary (vadošais autopacēlāju ražotājs pasaulē), BUTLER (Itālija) , WERTHER (Itālija), FILCAR (Itālija), MECLUBE (Itālija), CATTINI (Itālija), COMPAC (Dānija), Chicago Pneumatic (ASV), HAWEKA (Vācija), AMI (Čehija), PIUSI (Itālija), DECA (Itālija), BRAINBEE (Itālija), SPIN (Itālija), AIGNEP (Itālija), Spiralflex (Itālija).

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto rezerves daļu tirdzniecība Liepajā.

Uzņēmums "Jureckis un Ko" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!

Auto KS, SIA, riepu serviss

V.Baloža 13a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Auto KS", SIA auto riepu serviss, riepu tirdzniecība, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts, jaunu, lietotu, atjaunotu riepu tirdzniecība, lietie diski, metāla un lieto disku tirdzniecība, ziemas riepas, vasaras riepas. Piedāvājam arī riteņu savirzes un riteņu savērsumu regulēšanu.

Auto KS, SIA, Filiāle

Mehanizācijas 4-B, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Auto un piekabju tirdzniecība, noma.

Laja, SIA, Tirdzniecības laukums

Rūpniecības 49a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Lauksaimniecības tehnika Madonā. Jaunas un lietotas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas. Sējmašīnas, ecēšas, miglotāji. Traktoru piekabes, puspiekabes, mēslu ārdītāji. Siena sagatavošanas tehnika. Siena preses tirdzniecība, siena ruļļu ietinēji. Traktoru remonts, traktoru rezerves daļas. Sagatavojam piedāvājumus un piegādājam tehniku Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) ietvaros.

automeistars.lv

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
riepu maiņa, nomaiņa, riteņu ģeometrija, riteņu ģeometrijas pārbaude, riteņu ģeometrijas regulēšana, savirze

Spēkrats A, SIA

Brīvības 72, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
jaunas riepas, Riepu balansēšana, riepu montēšana, disku valcēšana; 3D RITEŅU ĢEOMETRIJAS REGULĒŠANA, savirze , , savirze Gulbenē, savirzes regulēšana.